THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

sâmbătă, 30 iulie 2011

Confesiunile unui Atragator ( Confesiunea 1)

,


Vreau sa gasesc femeia care sa ma rapuna. Vreau sa gasesc femeia care sa-mi suga ideea asta pe care o am despre voi. Vreau sa gasesc femeia care sa fie in stare sa ma domine; Sa ma domine fiindca ea reuseste asta, nu fiindca eu ma las dominat. Vreau sa gasesc femeia care sa nu se topeasca asemenea unei inghetate scurgandu-se pe buze…cand ma vede. Vreau sa gasesc femeia care-n clipa cand ma priveste, sa nu-si muste buzele de pofta. M-am saturat sa va uit numele. Ba mai mult sa vi le confund. M-am saturat sa vad ca radeti ca proastele cand fac astfel de confuzii. De ce nu va suparati? De ce nu inchideti pulpele si de ce nu plecati acasa? Orgoliu…demnitate…doua cuvinte, doua haine de care va dezbracati, doua haine pe care le aruncati… apoi va lasati exploatate. Va place asta... La fel de mult cum va place sa va trag de par si sa va musc de gat. Asa, nu va sfiiti…tipati, urlati de placere. Tipete ieftine… M-am saturat sa va consider slabe si folositoare. M-am saturat sa va uzez. M-am saturat sa reveniti cu telefoane gen “ Mai vreau o data”.

Vreau sa mi se deschida noi perspective… Pana acum mi s-au deschis decat picioarele tale, sau ale ei… cu siguranta se vor deschide si altele… Insa, devine monoton…

Acum, va multumesc pentru atentie. Este abia inceputul, este abia prima confesiune. Acum inchideti picioarele. Deschide-ti gura si urmariti-ma. De ce?

E simplu: Atrag…iar voua va place!

1 comentarii:

Crisa spunea...

atât a durat atracția ???:))